Ministrul Justiției cere toleranță zero față de infractori

227
Ministrul Justiției cere toleranță zero față de infractori - predoiu6-1584981152.jpg

Articole recomandate



Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, le-a cerut, luni, procurorilor "toleranță zero" față de infractori, subliniind că persoanele care încalcă legea #o vor simți".


"Înțeleg, respectând independența procurorilor, să transmit un mesaj ferm către întreg Ministerul Public privind combaterea drastică a tuturor infracțiunilor care pun în pericol sănătatea și siguranța cetățenilor. În același timp, transmit un mesaj la fel de ferm către toți cei care din neglijență sau cu intenție încalcă prevederile decretului privind starea de urgență, ordonanțele militare și hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență: fie respectați legea, fie o veți simți. Cer tuturor procurorilor toleranță zero față de infractori", a subliniat Predoiu, într-un mesaj transmis pe Facebook, potrivit agerpres.ro.


El a adăugat că a transmis Ministerului Public să își concentreze activitatea asupra infracțiunilor care aduc atingere sănătății și siguranței cetățenilor.


"Având în vedere starea de urgență și protejare a cetățenilor, am emis astăzi către Ministerul Public o îndrumare, în temeiul articolului 69 alineatul 3 din Legea 304/2004, privind concentrarea pe infracțiuni care aduc atingere sănătății și siguranței cetățenilor, a faptelor care aduc atingere prevederilor decretului prezidențial privind instituirea stării de urgență, a ordonațelor militare, a hotărârilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență", a precizat Predoiu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3832 secunde