Militarii de la Capu Midia au făcut mișcare de Ziua Internațională a Sportului Militar

193
Militarii de la Capu Midia au făcut mișcare de Ziua Internațională a Sportului Militar - militariidelacapumidia-1582055836.jpg

Articole de la același autor

Militarii Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia au sărbătorit, ieri, prin mișcare Ziua Internațională a Sportului Militar. Sport au făcut, alături de ei, și câinii unității, care au participat la toate probele - pe nisip sau pe terenurile din baza sportivă.

Activitățile au debutat de dimineață, pe malul mării, cu un cros, unde ofițerii, maiștri militari și subofițerii s-au întrecut pe o distanță de cinci kilometri.



Fotbalul a fost un alt sport popular printre angajații Centrului. Împărțiți în două echipe - a Comandamentului și a Centrului de Apreciere a Tragerilor, militarii au demonstrat pe teren nu numai rezistența fizică, ci și tactica folosită pentru înfrângerea adversarului. După 60 de minute de joc, scorul final a fost 5-4 în favoarea echipei Comandamentului.
La baschet, echipa care a marcat cele mai multe puncte a fost cea a Grupului Sprijin, care s-a detașat cea a Poligonului la 8 puncte, scor final 30-22.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5028 secunde