Mii de kilograme de alimente retrase de la vânzare

265
Mii de kilograme de alimente retrase de la vânzare - dsv-1494239037.jpg

Articole recomandate

Săptămâna trecută, acțiunile de supraveghere și control desfășurate de inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța s-au finalizat prin constatarea mai multor neconformități. 


Acestea se referă la condițiile necorespunzătoare de igienă în spațiile de producție, etichetarea și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare. 


De asemenea, pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.600 de lei și un avertisment. În același timp, au fost confiscate și retrase de la vânzare, următoarele produse alimentare: carne și produse din carne – 4.507 kg, lapte și produse lactate – 2.043 kg, pește și produse din pește - 971 kg, ouă - 768 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 83.136 lei.


Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Aprilie 2017
Stire din Social : Chimicalele de pe masa de Paște
Miercuri, 14 Decembrie 2016
Stire din Social : Etichetele alimentelor vor fi modificate
Pagina a fost generata in 0.412 secunde