Mii de kilograme de alimente confiscate și distruse

194
Mii de kilograme de alimente confiscate și distruse - carne1-1486389432.jpg

Articole de la același autor

Tot în cursul săptămânii trecute, reprezentanții DSVSA au luat la puricat o mulțime de restaurante, baruri, cantine, super/hipermarket- uri, laboratoare cofetărie/patiserie, depozite și magazine alimentare. 


De asemenea, au fost controlate și o serie de magazine alimentare, unități de procesare a laptelui, carmangerii, unități fabricare pâine și specialități de panificație, unități de morărit etc. 


Aici, au fost confiscate și retrase de la vânzare, următoarele produse alimentare: carne și produse din carne – 3.156 kg, lapte și produse lactate – 1.050 kg, pește și produse din pește - 484 kg, ouă - 70 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 53.471 lei. Cu această ocazie, produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse ulterior prin incinerare.


Ca și până acum, DSVSA Constanța va continua efectuarea acțiunilor de evaluare, supraveghere și control în unitățile supuse autorizării/înregistrării sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor în baza legislației sanitare veterinare în vigoare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8542 secunde