"Mi-a fost greu să încep discuția despre canabisul medicinal pentru că fiul meu a fost condamnat pentru trafic de droguri"

769

Articole recomandate

Ministrul Sănătății a mărturisit la o conferință de presă de ce i-a fost teamă să deschidă subiectul legalizării canabisului în scop medicinal. Acum 7 ani, fiul său a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri și îi era teamă că acest subiect va fi interpretat.


Sorina Pintea a făcut această mărturisire la un eveniment de Ziua Epilepsiei, unde părinții copiilor bolnavi vorbeau despre temerile pe care le-au avut când au aflat de boala copiilor lor și de faptul că sunt judecați de ceilalți. Ministrul spune a făcut această declarație pentru a-i încuraja.

Sorina Pintea ministrul Sănătății: "Cu toate că mi-a fost greu dintr-un anumit punct de vedere, am deschis inclusiv acea dezbatere despre canabisul medicinal, foarte bun în anumite forme de epilepsie. Mi-a fost foarte greu să încep această discuție pentru că fiul meu a fost condamnat pentru trafic de droguri și putea fi interpretată povestea asta în fel și chip. Dar dincolo de orice speculație, pe mine și pe cei din jurul meu ne interesează pacienții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7731 secunde