Meteorologii anunță vreme frumoasă în weekend. Sunt așteptate și ploi

97
Meteorologii anunță vreme frumoasă în weekend. Sunt așteptate și ploi - vreme-1566027244.jpg

Articole recomandate

Meteorologii anunță vreme pe întreg teritoriul țării, însă sunt așteptate și ploi izolate și vânt moderat. La mare, temperaturile vor atinge 28 de grade, vântul va sufla slab, iar apa mării va înregistra 24 de grade.


La mare, informează ANM, vremea va fi frumoasă în weekend, vântul va sufla slab, cu ușoare intensificări, iar temperaturile pot atinge 28 de grade. Totodată, vremea va fi caldă și la munte în acest sfârșit de săptămână, iar izolat se vor înregistra ploi.


,,Pe litoral, vremea va fi frumoasă, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar temperatura apei mării va avea între 23 și 24 de grade, mai scăzută în partea de nord a litoralului. La munte, vremea se va încălzi, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, pe creste, sâmbătă", mai arată reprezentantul Administrației Naționale de Meteorologie.


Pe întreg teritoriul țării, sfârșitul de săptămână vine cu vreme frumoasă, care continuă să se incălzească, cer variabil și ploi izolate.


,,Pe parcursul zilei de sâmbătă vremea se va încălzi ușor, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, când pe arii restrânse, la munte, în vestul, sudul și centrul țării vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade. Duminică, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în special după-amiaza, în centrul țării, precum și la munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade", a mai spus meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8703 secunde