Membri ai Forțelor Terestre ale SUA ajung la Baza Aeriană "Mihail Kogălniceanu"

348
Membri ai Forțelor Terestre ale SUA ajung la Baza Aeriană

Articole de la același autor

Militari, echipament și vehicule ale Batalionului 2 din cadrul Regimentului 5 Cavalerie, aparținând Unității de Luptă "Ironhorse" a Brigăzii 1 Blindate din cadrul Diviziei 1 Cavalerie, au început să sosească în România și Bulgaria, pentru o rotație de nouă luni, în sprijinul Operațiunii Atlantic Resolve.

Batalionul 2 din cadrul Regimentului 5 Cavalerie aduce peste 500 de vehicule pe roți și cu șenile și alte echipamente, printre care tancuri Abrams și vehicule de luptă Bradley, ce vor ajunge în această perioadă în Baza Aeriană "Mihail Kogălniceanu" din România și la Novo Selo, în Bulgaria.

Rotația brigăzii "Ironhorse" va începe în țara noastră, urmând ca o parte din echipament și militari să-și continue drumul spre Bulgaria.

Dislocarea forțelor "Ironhorse" este parte a prezenței continue și o dovadă a angajamentului față de Aliați și națiunile partenere în eforturile de întărire a securității în zona de est a Europei. Militarii americani se vor instrui în comun cu militari români din forțele aeriene și din forțele terestre în vederea consolidării interoperabilității între unitățile participante.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3931 secunde