Măsuri de ultimă oră la Spitalul Județean Constanța

7942
Măsuri de ultimă oră la Spitalul Județean Constanța - dddd-1583848487.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivel național, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a luat următoarele măsuri:

Sistarea până la data de 31 martie a stagiilor în spitale, pentru studenții Facultății de Medicină și Farmacie, elevii școlilor postliceale și vizitele aparținătorilor persoanelor internate.

"Astfel, rugăm pacienții și aparținătorii să respecte regulile impuse. Mai mult, venim în sprijinul dumneavostră cu personal care să preia pachetele cu lucruri necesare celor internați (obiecte de igienă personală, pijamale, etc, exclus alimentele), spre a le duce pacienților.

Preluarea pachetelor se face zilnic, șapte zile din șapte, între orele 11.00-12.00 și 16.00-17.00. Zona de întâlnire este pe hol, la intrarea în incinta spitalului. În același timp, le reamintim pacienților și vizitatorilor că accesul în incinta Spitalului Județean se face doar pe la intrarea special amenajată pentru vizitatori, dinspre bulevardul Tomis (ușa rotativă), iar accesul la Unitatea Primiri Urgențe, Ambulatoriul de specialitate și Laboratorul Explorări Funcționale este posibil din strada Nicolae Iorga. Totodată, aducem la cunoștința pacienților că au obligația să poarte echipament de spital și să nu părăsească unitatea în acest echipament", au precizat cadrele medicale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6543 secunde