Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Social

Marte intră în Scorpion! Urmează o perioadă intensă pentru zodii. Cum ne afectează

Ştire online publicată Vineri, 08 Noiembrie 2019

Data de 18 noiembrie va rămâne în memoria noastră, pentru că războinicul Marte părăsește echilibrul Balanței și pătrunde în teritoriile tenebroase și pline de forțe ascunse ale Scorpionului. Această tranziție se va resimți puternic în viața zodiilor, în special în ceea ce privește împlinirea celor mai arzătoare dorințe, scrie divahair.ro

În Scorpion, Marte te ajută să te concentrezi numai pe țelurile tale, îți aduce perseverență și putere, însuflețește dorința de a experimenta profunzimile emoționale și de a explora nivelurile mai adânci ale existenței. Totodată, te fascinează acele sentimente pe care ceilalți încearcă să le reprime și vrei să le înțelegi mai bine. Poți simți chiar o atracție față de situațiile de criză, deoarece consideri că sunt transformatoare și încărcate de emoție. Să simți emoții extreme este mai bine pentru tine în această perioadă, decât să nu simți nimic sau să fii într-o stare de rutină și mediocritate. Iată cum te va afecta tranziția lui Marte în Scorpion, în funcție de zodia ta.

Berbecul își împlinește o dorință arzătoare

Vrei să-l aduci la altar pe bărbatul visurilor tale? Sau aștepți, de multă vreme, o schimbare în viața ta profesională? Ai nevoie să te afirmi, să fii mai des în lumina reflectoarelor? Orice obiectiv ai avea legat de viața ta personală, profesională sau socială, Marte, planeta ta guvernatoare, te va ajuta să-l atingi. Intrând în Scorpion, Marte îți dă acces nelimitat la o comoară emoțională de care nu te-ai mai folosit de mult. Ai grijă însă, deoarece tendințele tale impulsive sunt mai puternice decât oricând și ar putea pune piedici în calea visurilor tale.

Taurul se reinventează

Marte în Scorpion are un efect neașteptat asupra ta: îți explorezi profunzimile subonștientului și înțelegi care sunt motivele ascunse care te împiedică să fie fericită. Fie că petreci o perioadă de introspecție în singurătate, fie că apelezi la ajutorul unui psiholog, cert este că simți că ai, în sfârșit, acces la cheia destinului său. Alegerile tale, temerile care te blochează, sentimentele de neputință și insatisfacție, toate își dezvăluie cauzele în fața ta. Cu aceste revelații în suflet, poți începe o muncă plină de forță, de reinventare a propriei vieți.

Gemenii aleg libertatea

În perioada care urmează vei trece printr-o adevărată criză existențială, în care îți vei reevalua toate dorințele, valorile și resursele. Simți că ți-ai pierdut sensul și lucrurile pe care le faci nu-ți mai aduc nicio bucurie. Cauți din ce în ce mai multe senzații tari, dar rămâi mereu cu o stare de insatisfacție. Este vremea să schimbi ceva radical, să găsești o nouă rațiune a existenței și să înveți să te bucuri din nou de viață. Dedică-te unei pasiuni, reia visurile abandonate, caută-ți o nouă dragoste! Cert este că trebuie să ieși din rutină. În momentul în care vei depăși acest impas sufletesc, te vei simți complet transformată.

Racul se confruntă cu emoțiile sale

În ultima vreme ai ales să stai într-o stare călduță și să te ferești de confruntări și emoții prea puternice. Dar confortul tău este pe cale să ia sfârșit. Marte agită apele fratelui tău, Scorpionul, astfel că nu vei scăpa de influența sa tulburătoare. Sentimente năvalnice te iau pe sus și nu mai ții cont de convenții și de limitele sociale. Le spui tuturor părerile tale și îți ceri drepturile, mai ales dreptul de a fi respectată și iubită. Ești gata să spui adio persoanelor care te rănesc, dacă acestea nu au de gând să se schimbe. După 18 noiembrie, este posibil ca unele femei din zodia Racului să rămână singure, dar acest lucru va fi, până la urmă, spre binele lor.

Leul își recunoaște greșelile

Până acum ai avut tendința să-i învinuiești pe toți ceilalți pentru eșecurile și insatisfacțiile tale. Cel mai bun lucru pe care Marte în Scorpion îl aduce în viața ta este că te face să conștientizezi că tot ce se întâmplă în propria viață este responsabilitatea ta. Încetează să mai găsești vinovați și țapi ispășitori. Acceptă că fiecare decizie a ta te-a condus unde te afli astăzi și că poți să-ți transformi destinul și să-ți împlinești visurile, dacă alegi rațional și investești toată energia necesară în atingerea scopurilor tale. Vrei un post mai bine plătit, celebritate sau o iubire mai sinceră? Cheia tuturor acestor dorințe este în mâna ta.

Fecioara își schimbă atitudinea

O discuție profundă cu soțul sau iubitul tău, o replică a cuiva apropiat ori o întâmplare semnificativă te face să înțelegi că trebuie să schimbi ceva în atitudinea ta pentru a fi cu adevărat fericită. Nu știi de unde să începi, dar poate că cel mai bun sfat este să încerci noi modalități de comunicare, să înveți să asculți mai mult și să îi acccepți pe toți ceilalți ca profesori ai tăi, nu ca pe niște persoane pe care trebuie să le controlezi sau să le domini. Pentru că ești condusă de Mercur, înțelegi importanța comunicării, iar Marte în Scorpion îți permite să scoți la suprafață emoții puternice și să dai profunzime și înțelepciune cuvintelor tale.

Balanța se luptă cu prejudecățile

Te-ai obișnuit să judeci mult prea repede oamenii, să împarți lucrurile în alb și în negru, pentru a putea să te descurci mai ușor și să nu mai piezi timpul cu subtilități emoționale. Realitatea are însă o infinitate de nuanțe și o vei simți din plin în următoarea perioadă. Intrarea lui Marte în Scorpion te face să privești mai atent în jurul tău și constați cu surprindere că oamenii și lucrurile au fațete nebănuite, că te iau prin surprindere și îți dau lecții legate de viață. Vei descoperi aspecte noi chiar și la cele mai apropiate persoane, pe care credeai că le cunoști perfect. După un șir de situații în care concepțiile și credințele tale vor fi zguduite din temelii, sigur vei renunța la prejudecăți și vei îmbrățișa un mod mai proaspăt de a privi viața.

Scorpionul își controlează emoțiile

Nu te teme de efectul tulburător pe care Marte îl are asupra ta, pentru că urmările sale vor fi vindecătoare pentru tine. Conflictul și emoțiile tumultuoase vor fi la ordinea zilei în perioada următoare, dar numai pentru a te conduce la o mare revelație: înțelegi că poți prelua frâul trăirilor tale și că poți hrăni acele emoții care îți aduc fericirea. Tu poți face ca bucuria de a trăi, empatia, compasiunea și bunăvoința să devină din ce în ce mai puternice, la fel cum poți da curs dorinței tale de putere și ambițiilor. Indiferent încotro vei direcționa energia acestor trăiri, este important să știi că ai forța de a schimba lucrurile, în jurul tău și în propria viață.

Săgetătorul își regăsește încrederea

Întâmplările din ultima perioadă ți-au cam zguduit încrederea în tine și te-au făcut să te îndoiești de norocul și forțele tale. Dar nu este decât o impresie, pentru că resursele tale sunt la fel de puternice ca întotdeauna, iar Marte în Scorpion îți dezvăluie tocmai acest lucru. Ai nevoie de ceva mai multă odihnă și reculegere, pentru a-ți redobândi echilibrul. Caută să te înconjori de persoanele la care ții, să faci lucruri care îți plac și să redescoperi bucuriile simple ale vieții.

Capricornul se războiește cu toată lumea

Trecerea lui Marte în Scorpion va avea asupra ta cele mai războinice efecte. Ești cât se poate de intransigentă și rigidă, nu vrei să lași nimic de la tine și te lupți cu toată lumea. În scurtă vreme, toți vor fugi din calea ta, iar certurile cu partenerul vor deveni aproape zilnice. Este o perioadă de criză pentru tine, dar, până la urmă, vei găsi pe cineva care să te înfrunte și să-ți facă o oglindă a acestor comportamente iraționale. Abia atunci vei înțelege că frustrările și nemulțumirea acumulate în ultimul timp îți distrug echilibrul interior și relațiile cu oamenii. Dacă nu vrei să rămâi complet singură, este vremea să-ți schimbi atitudinea.

Vărsătorul se simte puternic

Marte în Scorpion va răscoli multe emoții vechi în sufletul tău. Îți vei aduce aminte de suferințele pe care ți le-au provocat anumite persoane și cât de mult ți-a trebuit ca să te refaci. Dar apoi vei privi în jurul tău, la viața pe care o ai acum și îți vei da seama că tot ce ai trăit a avut un scop: acela de a te transforma în persoana puternică și încrezătoare care ești acum. În momentul în care vei înțelege acest lucru extrem de important, vindecarea ta va fi completă. Poți închide pentru totdeauna vechile suferințe în temnița lor și vei trăi într-o stare de bucurie și libertate interioară.

Peștii se simt invincibili

Pentru că Marte intră în Scorpion, toate zodiile de apă vor fi influențate mai puternic decât celelalte semne. Acest lucru este vizibil și în cazul Peștilor, care se vor simți în contact cu emoțiile lor profunde, în special cu sentimentul că sunt puternici și invulnerabili. Acest lucru atrage după sine numai efecte pozitive în viața Peștilor: vor depăși stările de boală, toanele șefilor și suferințele amoroase. Se vor simți orientați spre viitor și plini de încredere, vor pune în acțiune planurile amânate și se vor înconjura de oameni care îi îmbogățesc sufletește.

SURSA: divahair.ro

PUBLICITATE
Alte ştiri din sectiunea Social
Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța a fost transformat, pentru o seară, într-un cinema. Vineri, 15 noiembrie, a fost seara filmului românesc, iar comedia ...
Familiile sărace pot beneficia de un ajutor de 50 de lei pe lună, pentru a-și trimite copiii la grădiniță. Prevederea legală cuprinsă de Legea 248/2015 este însă prea ...
Comunitatea Elenă „Elpis” din Constanța sărbătorește, sâmbătă, 23 noiembrie, 141 de ani de la revenirea la patria mamă. Potrivit președintelui ...
Ani de zile s-au zbătut hotelierii și operatorii economici din turism să aibă un organism care să reprezinte ramura în care funcționează, care să le reprezinte interesele și să le ...
Au trecut patru ani de când autoritatea locală lucrează la proiectul de reabilitare a străzii pietonale Ștefan cel Mare. Ieri, a fost aprobată o nouă hotărâre de Consiliu ...
Meseria de navigator implică multe riscuri, iar atunci când nici legislația nu te protejează, lucrurile pot căpăta chiar o tentă dramatică. Prezentăm, în edițiile de astăzi, mâine ...
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță ...
Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate în mijloacele de transport în comun CT BUS, pentru prevenirea răspândirii virusului hepatic de tip A. „Toate autobuzele ...
Reprezentanții instituției Avocatul Poporului - Biroul teritorial Constanța vor fi prezenți, mâine, în Medgidia și Cernavodă, la sediul celor două primării, pentru a acorda ...
Administrația locală a demarat, ieri, procesul de reabilitare a trotuarelor pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de străzile Poporului și Nicolae Iorga. Aceste ...
Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Poporului, din municipiul ...
Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a declarat luni pentru AGERPRES că s-a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență în cazul de la Timișoara, unde trei persoane dintr-un ...
Îmbunătățirea accesului pietonal în zona centrală a orașului reprezintă o prioritate pentru Primăria Constanța. În acest sens, municipalitatea a demarat astăzi ...
În perioada ianuarie-septembrie 2019, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a cuprins în programele de formare profesională organizate prin intermediul ...
Peste 4,5 milioane de români au tratat în ultimul an cel puțin o dată răceala manifestată cu durere în gât cu antibiotice și peste 30% dintre ei au făcut acest lucru fără niciun ...
Este doliu la Spitalul Județean Constanța. "Colegii din cadrul conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța ...
Premierul Ludovic Orban a anunțat că urmează ca președintele Casei de Pensii să fie înlocuit. Motivul ar fi întârzierea recalculării pensiilor."Dosarele de la Casa de ...
Obiectivul Guvernului este să aprobe până la sfârșitul acestei luni hotărârea ce vizează salariul minim, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban."Deja am primit pe masă o ...
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a transformat căminul, pentru o seară, în cinema.Vineri a fost seara filmului ...
La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, despre producerea ...
Social Politică Eveniment
Sport Cultură-Educație Actual
Economie Fun Arhiva