Mandat de arestare preventivă, pus în aplicare de polițiștii cosntănțeni

de Cuget Liber Marţi, 30 Iunie 2020 126


La data de 29 iunie, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au depistat un bărbat, de 35 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, pe numele căruia Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.  Bărbatul în cauză a fost escortat, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, și predat polițiștilor din cadrul S.I.C. Ilfov.  


La data de 29 iunie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii din satul Vadu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 30 iunie, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 4, împreună cu jandarmi din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiul Constanța, având expirate plăcuțele cu numere de înmatriculare. 


În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei