Mamaia, litoralul românesc și Delta Dunării, promovate la Varșovia și Atena

252
Mamaia, litoralul românesc și Delta Dunării, promovate la Varșovia  și Atena - mamaia-1480007076.jpg

Articole de la același autor

În perioada 24 - 26 noiembrie, o delegație a Asociației Litoral - Delta Dunării se află la Varșovia, pentru a convinge tour-operatorii polonezi că litoralul românesc și Delta Dunării reprezintă destinații turistice foarte atractive, atât ca tarife, cât mai ales ca evenimente și atracții.

Acesta este al treilea an când reprezentanții ALDD participă la târgul de turism "Tour & Travel" de la Varșovia, în standul Autorității Naționale pentru Turism. Cu acest prilej, tradițiile dobrogene vor fi prezentate la târg de ansamblul de dansuri populare "Danubius", care va susține două reprezentații, în această după-amiază și sâmbătă dimineață.

"La Varșovia, ne vom întâlni cu președintele Camerei de Turism din Polonia, dar și cu bloggeri polonezi din domeniul turismului. Discuțiile cu aceștia au ca scop organizarea unei vizite de documen-tare pe litoral și în Deltă, cu agenții de turism și jurnaliști polonezi", a explicat Mariana Gorbănescu, secretar general în cadrul Asociației Litoral - Delta Dunării.

În aceeași perioadă, la invitația organizatorilor celei de-a treia ediții a târgului internațional de turism "Greek Tourism Expo", a Ambasadei Greciei la București, precum și a reprezentantului Blue Air la Atena, reprezentanții ALDD se află la Atena pentru a promova sta-țiunea Mamaia și Satul de Vacanță din Constanța.

La ambele târguri, vor fi distribuite materiale promoționale realizate în limba poloneză și în limba greacă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Teatru de păpuși, la Harlequin
Vineri, 04 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.6668 secunde