MAMĂ VEGANĂ, FORȚATĂ DE JUDECĂTORI SĂ-ȘI VACCINEZE COPIII: "Gestul ei este o amenințare la sănătatea publică"

9249
4
MAMĂ VEGANĂ, FORȚATĂ DE JUDECĂTORI SĂ-ȘI VACCINEZE COPIII:

Articole recomandate

Decizie importantă a autorităților, după ce o mamă a refuzat cu vehemență să-și vaccineze copiii, deși tatăl nu era în asentimentul ei. Așadar, au apelat la judecători pentru a lua o decizie corectă. 


Concret, Înalta Curte din Marea Britanie a luat decizia de a obliga o mamă să-și vaccinzeze copiii, acuzând-o că gestul ei de a refuza imunizarea reprezintă o amenințare dură la sănătatea publică, și implicit la cea a copiilor săi.


Femeia în cauză, mamă a doi băieți de doi, respectiv patru ani, este vegană, motiv pentru care spune stop din start oricărei forme de medicație. Aceasta le-a declarat autorităților că ambii ei copii sunt sănătoși, fiind hrăniți numai cu produse naturale, motiv pentru care în corpurile lor nu există toxine sau risc de boală.

"Nu este firesc să fie intoxicați cu chimicale, fiind împotriva convingerilor mele de om vegan ca fiii mei să fie injectați cu ceva care este testat pe animale.", și-a argumentat ea decizia.

În replică, judecătorul Mark Rogers, cel care se ocupă de acest caz, a spus: " Îmi pare rău că mama va considera decizia greșită, dar mi-am făcut datoria în mod clar și cât se poate de obiectiv. Copiii trebuie vaccinați!". 


Mai mult, judecătorului Rogers dă asigurări că cei doi băieți vor fi imunizați împotriva bolilor copilăriei, inclusiv difterie, meningită, rujeolă, oreion și rubeolă, deoarece ajung la vârsta corectă pentru vaccinare.

Nici tatăl celor doi băieți nu este de acord cu deciziile femeii, pe care o acuză că are idei obsesive pe acest subiect al sănătății, este limitată mintal, și mai mult decât atât, tutorele susține că cei mici trebuie să intre în rândul lumii sănătoase, primind vaccinurile aferente.


Comentează știrea

Om
6 aprilie 2017
De ce statul intră cu bocancii în viața și hotărârea părinților ?!

Copiii sunt făcuți de părinți și statul cu ce drept se amestecă în politica și hotărârile de familie ! Părinții hotărăsc, cresc și educă copiii, că dacă se întâmplă ceva rău după vaccinare, nu suferă alții, ci numai părinții și copilașul afectat, în sensul că, boala intervenită, suferința si cheltuielile financiare le suportă familia respectivă ! Cine știe ce afaceri murdare mai ascund achiziționarea de vaccinuri și cei interesați îi obligă pe părinți să facă vaccinuri copiilor, lăsați oamenii să hotărască și numai impuneți / forțați nota ?!

Rubin
6 aprilie 2017
Sănătatea !

Câți copii și părinți nu suferă de pe urma vaccinurilor ? Afaceri mari cu vaccinurile cumpărate din afara României și câte vaccinuri, nu au avut drept scop îmbolnăvirea bebelușilor români, ca să avem handicapați, debili, adică duși cu mintea, ca românii să nu-i depășească pe cei dinafara României sub raport intelectual și profesional, deci multe au scopuri bine puse la cale de cei interesați și guvernanții noștri pentru a lor îmbogățire, numai țin cont de viața și eventualele suferințe ale acelor familiilor care pot cădea pradă acestor probleme !

Studenta
6 aprilie 2017
Vaccinistii

Si la noi in tara Alexandru Rafila militeaza pentru OBLIGATIVITATEA vaccinarii, in caz contrar parintii riscand amenzi usturatoare si chiar inchisoare. Liviu Dragnea chiar are un proiect pentru impunerea vaccinarii.

Studenta
6 aprilie 2017
Vaccinistii

Si la noi in tara Alexandru Rafila, Sef de Laborator la INBI. "Prof. Dr. Matei Bals", militeaza pentru OBLIGATIVITATEA vaccinarii, in caz contrar parintii riscand amenzi usturatoare si chiar inchisoare. Liviu Dragnea chiar are un proiect pentru impunerea vaccinarii.

Răspuns la: De ce statul intră cu bocancii în viața și hotărârea părinților ?!
Adăugat de : Om, 6 aprilie 2017
Copiii sunt făcuți de părinți și statul cu ce drept se amestecă în politica și hotărârile de familie ! Părinții hotărăsc, cresc și...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5337 secunde