Majorări de întârziere pentru constănțenii care nu și-au plătit taxele și impozitele locale

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 17 Octombrie 2019 119
Constănțenii care nu au achitat încă impozitele și taxele locale până la termenul scadent vor plăti majorări de întârziere pentru fiecare zi amânată.


„Începând cu ziua imediat următoare, se calculează majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv”, explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.
Contribuabilii au posibilitatea de a achita rapid și comod sumele datorate bugetului local accesând site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plată impozite sau utilizând aplicația eTax Mobile SPIT Constanța, prin intermediul telefonului mobil. Autentificarea în contul e-Tax se poate efectua în baza unui nume de utilizator și a unei parole, obținute în urma depunerii unei cereri accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/.


„Recomandăm cetățenilor să achite în cel mai scurt timp posibil obligațiile fiscale datorate în vederea evitării creșterii majorărilor de întârziere”, mai spun cei de la SPIT.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei