Majorări de întârziere pentru constănțenii care nu și-au plătit taxele și impozitele locale

160
Majorări de întârziere pentru constănțenii care nu și-au plătit taxele și impozitele locale - majorarideintarziere-1571258105.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu au achitat încă impozitele și taxele locale până la termenul scadent vor plăti majorări de întârziere pentru fiecare zi amânată.


"Începând cu ziua imediat următoare, se calculează majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.
Contribuabilii au posibilitatea de a achita rapid și comod sumele datorate bugetului local accesând site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plată impozite sau utilizând aplicația eTax Mobile SPIT Constanța, prin intermediul telefonului mobil. Autentificarea în contul e-Tax se poate efectua în baza unui nume de utilizator și a unei parole, obținute în urma depunerii unei cereri accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/.


"Recomandăm cetățenilor să achite în cel mai scurt timp posibil obligațiile fiscale datorate în vederea evitării creșterii majorărilor de întârziere", mai spun cei de la SPIT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0664 secunde