Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

138

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E - Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 16.30, sunt afectați din zona Palas, bulevardul I.C. Brătianu nr. 246, strada Matei Millo nr. 66, parcela A903/25/1, precum și agenții economici de la ieșire din Constanța. De asemenea, între orele 9.00 și 15.00, sunt anunțate întreruperi ale curentului electric în cartierul Inel II, pe aleea Topolog, blocurile F1 și F2, pe strada I.L. Caragiale nr. 5A, blocurile M1 și N1, precum și pe bulevardul I.C. Brătianu, blocurile SR10, SR11. 


În restul județului, între orele 9.00 și 17.00, se oprește curentul pe străzile Națională, Frunzelor, Plopilor, Zefirului, Delfinului, Zorilor, Fulgerului, Pajiștei, Egretei, Rândunelelor, Lăstunului, Uzinei, precum și în localitatea Ostrov, pe străzile Lotrului, Lebedei, Prunului, Libertății și Florilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6127 secunde