Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

301
Mai multe zone din Constanța, fără curent electric - bec-1553552230.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din zona centrală a municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posture de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, marți, în timpul lucrărilor.
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Soveja, numerele cuprinse între 11 și 17, cei de pe Șoseaua Mangaliei, blocul SM1, scările A și B, stadionul "Portul" de pe bulevardul 1 Mai, blocurile MG9, MG10, MG11, străzile Doctor Marcovici, Școlii, Albastră.


De asemenea, între orele 5.45 și 6.15, vor fi întreruperi pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca, strada Ion Rațiu, strada Unirii și strada Zorelelor, între strada Nicolae Iorga, strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, precum și între strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, strada Mihai Eminescu și strada I.G. Duca. În restul județului, între orele 8.30 și 15.30, se oprește curentul în localitatea Mihai Viteazu, pe străzile Sudului, Căminului, Principală, Florilor, Gheorghe Doja, Năvodari, Duiliu Zamfirescu, Stadionului, Zorilor, Zorelelor.


De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în localitatea 23 August, pe strada I.L. Caragiale, strada Ioan Baba, strada George Bacovia, strada Demostene Botez și strada Tudor Arghezi, în localitatea Hârșova, pe strada Vadului, blocul V7A, scara A, și blocul V7B, scara A, precum și în orașul Năvodari, în cartierul Peninsula, pe străzile P18, P19 și P20, în localitatea Ciocârlia, pe străzile 1 Decembrie, Veteranilor, Pieței, Nicolae Iorga, zona I.A.S. Centru, și în localitatea Cogealac. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde