Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 18 Decembrie 2018 194
Constănțenii din zona ICIL, precum și cei din cartierul Coiciu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, marți, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii de pe strada Cibinului - parțial, strada Labirint – parțial, străzile Funzelor, Fulger, Dorului, Răzoare, Crinului – parțial, precum și cei de pe strada Dobrogeanu Gherea nr. 43 – 45, strada Panait Moșoiu, strada Ștefan Mihăileanu, blocul Mihăileanu nr. 71, blocul Mihăileanu nr. 73. De asemenea, între orele 8.00 și 12.00, sunt anunțate întreruperi pe străzile Veterani și Mareșal Ion Antonescu, întrerupere totală, iar, între orele 9.00 și 12.00, în stațiunea Mamaia, pe bulevardul Mamaia nr. 431 și nr. 431A.

★ ★ ★

În restul județului, între orele 9.00 și 17.00, se oprește curentul în localitatea Ciocârlia de Jos, pe străzile Leului, Zorelelor, Livezilor, Mihai Eminescu, Biruinței, Oituz, Crinului și Eliberării, întrerupere totală.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei