Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

342

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 118, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Mamaia nr. 36 și nr. 34, blocul LV2, precum și cei din Mamaia Nord, Complex Hotel Blue Beach, cluburile și restaurantele din zonă.


În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Mangalia, pe strada Muncitorului, blocul M5, scările A, B și C. De asemenea, între orele 8 și 12, se oprește curentul în localitatea Cumpăna, pe străzile Școlii, Panselei, Liliacului, blocul IAS, blocul A1, Șoseaua Constanței nr. 131, iar, între orele 13 și 16, pe străzile Bujorilor, Brândușei, Florilor, Ciocârliei (parțial), Lebedelor, Micșunelelor, parțial.


Între orele 8.30 și 18.30, se lucrează în localitatea Dropia, iar, între orele 8 și 18, în localitatea Ciobanu, pe străzile Eroilor, Lalelelor, Traian, Cimitirului, Avram Iancu, precum și în localitatea Ovidiu, pe străzile Arțarului, Podului, Amurgului, Poștei, Portului, Poporului, Națională, Căminului, Frunzelor, Sportului.


În plus, între orele 9 și 17, nu vor avea curent electric consumatorii în localitatea Poarta Albă, întrerupere totală, și cei din localitatea Ostrov, de pe strada 1 Mai și Pompa RAJA, strada Portului, strada Alunetului și strada Dorobanți, întrerupere totală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3344 secunde