Mai multe zone din Constanța, fără apă rece până diseară

288

Articole de la același autor

Mai multe zone ale municipiului Constanța sunt lipsite de apă rece până diseară. Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Pasajului, din municipiul Constanța, RAJA SA a întrerupt furnizarea apei reci încă de azi-noapte, de la ora 23. 


Sunt afectați consumatorii din cartierul Palas și zona Oierie, cei din perimetrul delimitat de străzile Alba Iulia - Verde - Valului - bulevardul I.C. Brătianu - Alba Iulia, cei din zona cuprinsă de străzile Slt. Petre Papadopol - Radu Logofătu - Cezar Bolliac - bulevardul I.C. Brătianu - Slt. Petre Papadopol, cei de pe tronsonul delimitat de străzile I.L. Caragiale -  Dezrobirii - b-dul I.C. Brătianu - Parâng - aleea Topolog - I.L. Caragiale și Punctul Termic nr. 163, precum și cei din zona Industrială, perimetrul cuprins de Șoseaua Industrială și str. Celulozei. 


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp", precizează reprezentanții RAJA.
Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 20.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5512 secunde