Mai multe localități din județ, fără curent electric

153
Mai multe localități din județ, fără curent electric - curent-1596990523.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În municipiul Constanța, între orele 10.00 și 12.00, sunt afectați consumatorii de pe strada Baba Novac nr. 126 – agenții economici. Între orele 8.30 și 12.30, sunt anunțate întreruperi în localitatea Lazu, pe străzile Gheorghe Barițiu, Răzoare, Topolog, Păpădiei, Ogorului, Grâului, Ovăzului, Paiului și Inului, iar, între orele 8.00 și 16.00, în localitatea Târgușor, pe străzile Garofiței, Primăverii, Constanței, Ghiocelului, Spicului, Atelierelor, Macului, Izvor, Fundătura Izvor, Podului, Câmpului, Trandafirului, Crinului, Panseluței și Agricultorului.

De asemenea, între orele 12.30 și 16.30, se oprește curentul în localitatea Techirghiol, pe străzile Eroilor (parțial), Oituz, Gheorghe Șonțu, Constache Negruzzi și Alexandru Vlahuță (total). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0137 secunde