Mai multe localități din județ, fără curent electric

149
Mai multe localități din județ, fără curent electric - curent-1531148746.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități din județ nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța, anunță întreruperea furnizării energiei electrice, marți, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 8.00 și 18.00, sunt afectați consumatorii din localitatea Costinești, din cartierul Nord Epavă, întrerupere totală, precum și cei din localitatea Cumpăna, de pe Șoseaua Constanței, numerele cu soț, cuprinse între Aleea Taberei și strada Școlii, aleea Taberei, strada Nucilor, parțial, strada Morii, sediul Polției, întrerupere totală.

De asemenea, între orele, 8.00 și 16.00, se oprește curentul în localitatea Poiana și pe centura vest Poiana și la agenții economici din zonă.

Între orele 8.00 și 18.30, vor fi întreruperi parțiale în localitatea Ovidiu, pe străzile Poporului, Portului, Poștei, Amurgului, Arțarului, Podului, Primăriei, Frunzelor, Căminului, iar, între orele 9.00 și 18.30, în localitatea Dropia, pe strada Carierei, întrerupere totală, respectiv în orașul Năvodari, pe străzile D17, D18 și D22, întrerupere totală.

Între orele 9.00 și 13.00, se lucrează în localitățile Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos, iar, între orele 14.00 și 18.00, în localitatea Bărăganu, întrerupere parțială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5696 secunde