Mai multe localități din județ, fără curent electric

237
Mai multe localități  din județ, fără curent electric - curent-1528734279.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități din județul Constanța nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 8.00 și 18.00, sunt afectați consumatorii din localitatea Cumpăna, de pe străzile Berzei, parțial, Crinului, Transformatorului, Calțunași, Salcâmilor, Alex Alimănișteanu, Mircea cel Bătrân, Alexandru cel Bun, Ștefan cel Mare și Cauciucului, întrerupere totală.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Ovidiu, pe străzile Arțarului, Amurgului, Podului, Poporului, Poștei, Portului și Națională, întrerupere parțială.

De asemenea, între orele 9.00 și 18.00, se oprește curentul în localitatea Tortomanu, pe străzile 1 Decembrie, întrerupere parțială, pe străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Ghioceilor, Primăverii, Carol I, Socului și Salciilor, întrerupere totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.619 secunde