Mai multe cartiere din Constanța, fără curent electric

284
Mai multe cartiere din Constanța, fără curent electric - bec-1550000333.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din centrul municipiului, precum și cei din cartierul Coiciu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe străzile Mihai Viteazu, numerele cuprinse între 67 și 92, Centrul Medical Dorian, strada Mihai Viteazu nr. 69 și 69A, Protoieria I Constanța, strada Mihai Viteazu nr. 85, străzile Gheorghe Murea, Dobrogeanu Gherea, Panait Moșoiu (numerele cuprinse între 1 și 10), strada Frunzelor, tronsonul delimitat de străzile Trandafirului și Steagului, strada Răzoare, tronsonul delimitat de străzile Trandafirului și Steagului, strada Izvor, tronsonul delimitat de străzile Merișor și Frunzelor, Școala Gimnazială "Mihail Koiciu", strada Izvor nr. 26, întrerupere totală.

XXX

În restul județului, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi parțiale în localitatea Hârșova, pe strada Revoluției, blocul A2, scările A și B. În același interval, se oprește total curentul în localitatea Cogealac, în localitatea Țepeș Vodă, pe străzile Berzei, Viilor și Principală, precum și în localitatea Albești, pe străzile Ulmului, Plopilor, Mihai Viteazu și Avram Iancu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Februarie 2019
Stire din Social : Rămânem fără curent electric
Pagina a fost generata in 1.0537 secunde