Magazinele Enel, redeschise

271
Magazinele Enel, redeschise - magazineleenel-1589822597.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți treburi urgente la furnizorul de curent electric, trebuie să știți că au fost redeschise cele două magazine Enel din municipiul Constanța și cel din Mangalia. Acestea au fost reamenajate, pentru ca activitatea comercială să se poată desfășura în condiții de siguranță. Este vorba despre magazinul de pe strada Primăverii nr. 4, la parterul blocului ST9, care are program de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, despre magazinul de pe strada Soveja 21A, care are program între orele 9.00 și 17.00, despre Kiosk-ul Enel din Mangalia, cu program de luni până vineri, între orele 8.00 și 13.00, și Kiosk-ul Enel din Medgidia, cu program de luni până vineri, între orele 8.00 și 13.00.

Pentru a evita răspândirea Covid-19, activitățile cu publicul vor avea loc cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de autorități. În acest sens, angajații și clienții vor avea obligația de a purta măști de protecție, iar numărul de clienți care au acces simultan în magazine va fi limitat, astfel încât să poată fi păstrată distanța. Zonele de așteptare din cadrul magazinelor vor fi închise, iar sistemul de alocare bonuri de ordine va fi suspendat momentan, accesul în magazin efectuându-se în ordinea sosirii la locație.

"Recomandăm clienților să folosească și mănuși de unică folosință, precum și un instrument propriu de scris. De asemenea, rugăm clienții să-și verifice starea de sănătate înainte de efectuarea deplasării, respectiv temperatura corporală și starea generală de sănătate, iar în situația prezentării unor simptome precum febră, dificultăți respiratorii, tuse, durere în gât, răceală, precum și persoanele fără mască de protecție nu vor avea acces în magazine, fiind asigurat triajul epidemiologic, conform prevederilor legale în vigoare", explică reprezentanții Enel.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5655 secunde