Magazinele Enel, închise de Rusalii. Ce opțiuni au abonații

191
Magazinele Enel, închise de Rusalii. Ce opțiuni au abonații - enel-1591294236.jpg

Articole de la același autor

Magazinele Enel din județele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița vor fi închise luni, 8 iunie, zi liberă legală, cu prilejul Rusaliilor, au anunțat reprezentanții Enel. În celelalte zile, unitățile vor funcționa după programul obișnuit. De precizat că, de luni până vineri, programul de funcționare este de la ora 8.00 la ora 16.00, excepție făcând cele două magazine din municipiul Constanța ce au următorul program: de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00.

"Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate telefonic sau prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online", au transmis reprezentanții Enel.

Astfel, clienții au la dispoziție două variante pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail ori prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici. Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977. Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid sau Progaz P&D (între 22 și 26 ale fiecărei luni).

Prin intermediul MyEnel, constănțenii pot primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, își pot înregistra indexul sau verifica balanța de plată. În cazul în care doresc în continuare să efectueze plata în numerar, constănțenilor le este recomandată utilizarea automatelor de plată de tip self-pay, amplasate în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland, precum și în magazinele alimentare.

Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt: ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2512 secunde