Magazin Enel dedicat exclusiv consumatorilor casnici

646
Magazin Enel dedicat exclusiv consumatorilor casnici - magazinenelconstantasoveja1-1520781332.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Enel Energie a deschis un nou magazin în Constanța, dedicat exclusiv serviciilor pentru clienții persoane fizice, cu scopul de a îmbunătăți experiența acestora și de a simplifica interacțiunea cu furnizorul de energie.

Noul magazin Enel este situat pe strada Soveja, numărul 21A, la parter, și funcționează de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. Clienții au la dispoziție opt ghișee la care specialiștii vor oferi asistență în ceea ce privește contractarea, depunerea de documente și ofertele dedicate pentru serviciile de energie electrică, gaz și servicii cu valoare adăugată pentru consumatorii casnici. Clienții vor putea, de asemenea, să cumpere produse eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi becurile LED.

Magazinul Enel de pe strada Primăverii nr. 4 va continua să funcționeze și va fi dedicat clienților persoane juridice. Programul de lucru va rămâne același, de luni până vineri, de la 8.00 la 16.00.

Produsele Enel sunt configurate pentru a îndeplini cerințele consumatorilor care doresc o interacțiune mai simplă cu furnizorul de energie. Pentru a facilita interacțiunea cu clienții, abonamentele Enel sunt disponibile în orice moment, din orice punct din România, iar clienții pot derula online toate operațiunile, de la încheierea contractului până la facturare, pe site-ul www.enel.ro.

Pentru a asigura clienților accesul la servicii mai ușor și mai rapid, Enel a implementat aplicația pentru dispozitive mobile MyEnel - prin care clienții pot gestiona singuri relația cu furnizorul de energie electrică, având posibilitatea să transmită indexul, să vizualizeze plățile, să acceseze istoricul facturilor, să plătească factura direct de pe telefonul mobil, să trimită sesizări furnizorului sau să obțină informații utile online și MyEnel Card – care permite plata simplă a utilităților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0486 secunde