Lumea întreagă sărbătorește Ziua Mondială a Fotografiei

96
Lumea întreagă sărbătorește Ziua Mondială a Fotografiei - foto-1534664006.jpg
Ziua mondială a fotografiei este celebrată la 19 august.

Fotografia uneori ne surprinde, uneori ne trezește sentimente sau ne poate furniza informații. De cele mai multe ori, nu realizăm cât de puternic este impactul imaginilor pe care le poate surprinde fotografia. Amator, profesionist sau poate aflat la prima fotografie, această zi este dedicată celor pasionați de fotografie, din orice colț al planetei.

Inițiată în 2009, de către australianul Korske Ara, un tânăr pasionat de fotografie, Ziua mondială a fotografiei continuă să fie sărbătorită, în fiecare an, de tot mai multe comunități transformându-se într-un eveniment global, care aspiră să creeze schimbări pozitive în lume prin intermediul fotografiei.

Ziua mondială a fotografiei este o celebrare a capacității de comunicare prin fotografie. Într-o lume în care milioane de imagini sunt încărcate în fiecare minut pe internet, această zi a determinat mii de oameni să contribuie cu o fotografie la atingerea unui scop simplu: "să împartă lumea lor cu lumea întreagă". Fie că este vorba despre un peisaj, portret sau despre surprinderea unei acțiuni, a unui aspect din viața de zi cu zi, fotografia este mai mult decât o imagine, este o poveste, care poate schimba în bine lumea în care trăim.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7316 secunde