Ludovic Orban: Vom adopta o variantă care să ducă la creșterea alocațiilor, dar nu la dublarea imediată

230
Ludovic Orban: Vom adopta o variantă care să ducă la creșterea alocațiilor, dar nu la dublarea imediată - 1-1594901849.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că Guvernul analizează varianta creșterii alocațiilor, însă a arătat că nu va fi vorba de o dublare imediată a acestora, deoarece nu există resursele financiare necesare, conform Digi24.


"Vom găsi o soluție împreună cu Ministerul Muncii, cu Ministerul Finanțelor. Analizăm variantele pe care le avem la dispoziție și vom adopta o variantă care să ducă la creșterea alocațiilor, dar nu la dublarea imediată pentru că nu există resursele financiare necesare pentru a dubla acum alocațiile. (...)


Obiectivul nostru este ca în maxim două săptămâni să adoptăm această soluție", a spus Orban, după o ședință a conducerii PNL care a avut loc în grădina sediului central al partidului, citat de Agerpres.


Curtea Constituțională a României a decis miercuri că legea care anula OUG 2/2020, prin care era amânată până la 1 august dublarea alocațiilor acordate copiilor, este constituțională.


Este vorba de o lege adoptată în Parlament, prin care a fost respinsă OUG 2/2020 adoptată la începutul anului de către Guvern, act normativ care amâna, de la 1 februarie la 1 august, intrarea în vigoare a dublării alocațiilor pentru copii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.486 secunde