Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății să o demită pe Sorina Pintea

325
Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății să o demită pe Sorina Pintea - pinteaaaa539ed84627-1586444524.jpg

Articole recomandate



Premierul Ludovic Orban i-a cerut, în ședința de guvern de joi, ministrului Sănătății să o demită pe Sorina Pintea din fruntea Spitalului Județean Baia Mare. Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea vrea să se pensioneze pe caz de boală, iar retragerea demisiei din funcția de manager al Spitalul județean din Baia Mare este o simplă formalitate a spus joi avocatul acesteia, informează digi24.ro.


"Să uzați de prerogativele pe care le aveți ca urmare a declanșării stării de urgență și să demiteți, dacă este adevărat, vechiul director care a revenit asupra demisie", i-a transmis Orban ministrului Nelu Tătaru.


"Am luat legătura în Maramureș și pregătim procedurile", a fost răspunsul ministrului.


Sorina Pintea își dăduse demisa după ce a fost acuzată de DNA de luare de mită în formă continuată, însă a revenit asupra demisiei pentru că vrea să se pensioneze pe caz de boală.


"Renunțarea la demisie a reprezentat o simplă formalitate, de comun acord, pentru a-i fi dată posibilitatea, în măsura în care starea de sănătate îi va permite, să predea integral mandatul", a declarat avocatul Sorinei Pintea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5341 secunde