Ludovic Orban: Guvernul nu dorește să ia nicio măsură care să afecteze negativ economia

165
Ludovic Orban: Guvernul nu dorește să ia nicio măsură care să afecteze negativ economia - 1-1594229005.jpg

Articole recomandate

Guvernul nu dorește să reinstituie nicio restricție în lupta împotriva epidemiei, dar dacă va fi nevoie, va lua orice măsură se va impune, a afirmat, miercuri, premierul Ludovic Orban, transmițându-le cetățenilor că "virusul nu iartă pe nimeni, nici pe aceia care nu cred în existența sa", conform Agerpres.


El a spus că în ultimele luni au avut loc campanii organizate cu scopul de a-i determina români să nu creadă în existența virusului.


"De la începutul epidemiei împreună - cetățenii români, autoritățile - au făcut eforturi fără precedent, au suportat privațiuni și s-au implicat responsabil în asigurarea stăvilirii epidemiei. Ar fi păcat de tot efortul nostru dacă acum, când suntem din nou în pericol, solidaritatea, respectul față de semeni, responsabilitatea față de societate și față de fiecare dintre cetățenii români nu revin în comportamentul comun. Din păcate, ne-am confruntat în ultimele luni cu campanii organizate care au avut ca scop să determine românii să nu creadă în virus, să nu respecte regulile pe care le-am stabilit, să ignore pericolul și vedem că, din păcate, aceste campanii au dus la consecințe. Numărul celor care nu respectă regulile a crescut", a afirmat Orban.


El a spus că ar fi păcat ca, atunci când o majoritate a societății respectă regulile și se protejează, să nu se acționeze pentru ca "aceia care au căzut în capcana propagandei că nu există coronavirus" să nu pună în pericol întreaga societate, dezvoltarea economică și locurile de muncă.


"Guvernul nu dorește să reinstituie nicio restricție.Guvernul nu dorește să ia nicio măsură care să afecteze negativ economia, pentru că și așa economia românească și nu numai românească, ci economia țărilor europene, a fost afectată grav de această epidemie. Dimpotrivă, am pus la punct un plan economic.(...) Nu ne dorim să luăm nicio măsură care să afecteze negativ viața românilor, pe de altă parte, vreau să spun clar că, dacă va fi nevoie, vom lua orice măsură se va impune, pentru că punem pe primul plan sănătatea și viața românilor", a menționat Ludovic Orban.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.523 secunde