Poliția Locală, despre șantierul de pe strada Sarmizegetusa:

"Lucrările sunt cu avizele la zi!"

726
3

Articole de la același autor

Șantierul de pe strada Sarmizegetusa este cu toate avizele la zi. Aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentanții Poliției Locale, după ce au verificat la fața locului. 


"Din punct de vedere al documentelor, firma respectivă deține aviz și contract cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, pentru descărcare arheologică. Săpăturile se fac sub stricta supraveghere a unui reprezentant al muzeului. Dacă va urma altă lucrare, aceasta va trebui autorizată de către Primăria Constanța", au declarat, pentru "Cuget Liber", reprezentanții Poliției Locale Constanța. 


În ceea ce privește sesizările locatarilor, aceștia vor primi un răspuns oficial în termenul legal. 


Certificatul de Urbanism, obținut de SC Penkav SRL pe 29 februarie 2015, prevede construirea unui imobil cu parter și două etaje, de tip locuință. Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța precizează că imobilul nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru destinația de comerț, deoarece nu se încadrează în destinațiile admise.


De asemenea, oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice aprobate poate fi studiată printr-un PUZ nou. 


Reamintim că, în cursul zilei de ieri, pe șantierul de pe strada Sarmizegetusa, acolo unde SC Penkav SRL intenționează să ridice imobilul de două etaje, au fost găsite oseminte istorice. În prezent, acolo se desfășoară lucrări de descărcare arheologică.




Comentează știrea

Irish Leprechaun
24 martie 2017
Legalizarea spagii

Doamna Andreea ,ce v-am spus sa aveti putina răbdare ca băietii sunt pusi pe fapte mari?E ,ati vazut ce repede au actionat?Cum au luat spaga au si eliberat toate actele , si totul in mod legal sub nasul "prostimii" care i-a votat . PS.Sunt curios cu ce minciuni o sa se justifice nesimțitii spagari de la Poliția lui Făgadau ("Locala" nu mai este de pe timpul lui Mazare) in fata cetățenilor din zona.

Sofer
24 martie 2017
Primaria

Ar trebui amplasat o lada gunoi si 1 wc ecologic in zona str poporului colt cu str fulger, este o necesitate urgenta.

Cetatean
24 martie 2017
Disciplina orasului

Cand oare va fi curatat orasul de garaje si bete galbene pentru parcare; exista destul spatiu de parcare, dar lipseste educatia!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Martie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei românești
Pagina a fost generata in 0.5745 secunde