Lucrări de asfaltare și marcaje retrasate, la Constanța

211
Lucrări de asfaltare și marcaje retrasate, la Constanța - asfaltari-1585080192.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de creștere a vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră din oraș continuă sub monitorizarea Primăriei municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL. Intervențiile se desfășoară noaptea, pentru a nu îngreuna traficul rutier.

Sunt retrasate trecerile de pietoni și sunt aplicate marcaje longitudinale pe toate arterele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile.



În această perioadă, echipele administratorului drumului public au retrasat trecerile de pietoni situate pe strada Răscoalei 1907 la intersecția cu străzile Ștefan cel Mare, Dimitrie Bolintineanu; pe strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Decebal, bulevardul Ferdinand și strada Ștefan cel Mare; pe strada Ștefan cel Mare la intersecția cu bulevardul Tomis; pe strada Mihai Viteazu la intersecția cu strada Constantin Brătescu, strada Griviței și bulevardul Ferdinand; pe strada Ion Rațiu la intersecția cu strada Maramureș și cu strada Unirii; pe strada Atelierelor la intersecția cu strada Ștefan cel Mare și cu strada Cuza Vodă; pe strada Eduard Caudella la intersecția cu strada Baba Novac; pe aleea Mălinului, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 30 "Gheorghe Țițeica"; pe aleea Garofiței, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 24 "Ion Jalea".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9192 secunde