Lucrări de asfaltare și frezare, pe marile bulevarde din Constanța

154
Lucrări de asfaltare și frezare, pe marile bulevarde din Constanța - lucrarideasfaltare-1596541318.jpg

Articole de la același autor

Echipele SC Confort Urban SRL au acționat noaptea trecută cu utilaje de asfaltare pe tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia al bulevardului Tomis. S-a turnat primul strat de asfalt pe benzile de circulație situate lângă marginea părții carosabile. Lucrările de asfaltare vor continua toată săptămâna, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul ora 19:30 – 05:00. După ce se va așterne stratul de suport(binder), carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.


Tot noaptea trecută, pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu bulevardul Tomis, s-a intervenit cu utilaje de frezare și asfaltare. Procesul de frezare a zonei carosabile va continua în această săptămână pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân, cu aceleași restricții de trafic rutier.


"Bulevardele Tomis și Mamaia se află în plin proces de modernizare pentru ca toți locuitorii orașului să se bucure de trotuare și carosabil reabilitat, benzi unice pentru transportul în comun, piste de biciclete și mult spațiu verde. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2329 secunde