LOVITURĂ pentru revista Viva, după pictorialul cu Elena Udrea

1421
LOVITURĂ pentru revista Viva, după pictorialul cu Elena Udrea - primaimaginecuelenaudreainsarcin-1535659487.jpg

Articole recomandate

În urma pictorialului realizat de revista Viva, în care apare fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, condamnată la șase ani de detenție în dosarul Gala Bute, sponsorii și-au anunațat retragerea.

În articoulul din revista Viva, Elena Udrea este catalogată ca fiind exilată în Costa Rica. Din această cauză, sponsorii revistei au anunțat prin intermediul prin intermendiul Ilenei Badiu, managing partner, că se disociază de revista VIVA în urma publicării materialului.

"Clientii mei de agenție care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicație. Adică să se retragă. Adică să-și retragă bugetele. Cum este și firesc în asemenea situație. Ideea este că făcând compromisuri poți câștiga. Poate…dar doar pe termen scurt. Nici nu cred că ăsta-i un principiu de business, cred că-i un principiu de bun simț. Ce pare că vei câștiga pe o parte, pierzi de fapt înzecit pe cealalta parte deoarece așa-i legea compromisului iar eu așa am învățat de când mă știu. #viva #faravalori #păcat", a scris Ileana Badiu pe contul personal de Facebook.

Dana Enache, redactorul șef al revistei Viva a declarat în cadrul emisiunii Acces Direct că "Ne-am dat seama, puțin tardiv cei drept, că acel cuvânt "exil" de pe copertă nu a fost folosit tocmai în sensul propriu, a fost gândit ușor metaforic și într-adevăr, dacă am fi avut cuvântul fugar pe copertă în loc de sintagma "trăiește în exil", probabil lucrurile nu ar mai fi stat chiar așa."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4332 secunde