Lovitură de teatru: Camera de Comerț Constanța se retrage din asociația condusă de Corina Martin

609
3
Lovitură de teatru: Camera de Comerț Constanța se retrage din asociația condusă de Corina Martin - lovituradeteatru-1454918378.jpg

Articole de la același autor

Printr-un comunicat de presă, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța și-a anunțat decizia de a se retrage din Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică Litoral-Delta Dunării, al cărei membru fondator și vicepreședinte este. 
În mesajul adresat publicului, Mihai Daraban, președintele al CCINA și al Camerei de Comerț și Industrie a României, oferă următoarele explicații ale neașteptatului "divorț":


"Decizia a fost luată urmare modului defectuos, inacceptabil, în care doamna Corina Martin, Președinte al Asociației, a acționat în ultima perioadă, culminând, recent, cu inițiativele de promovare a ofertei turistice a litoralului românesc pe piața Federației Ruse, fără a se consulta în mod real cu hotelierii de pe litoral și fără a avea mandatul acestora de a negocia tarife și pachete de servicii turistice promoționale adresate tur-operatorilor de pe această piață.


CCINA Constanța a susținut înființarea asociației și a sprijinit derularea multora dintre activitățile inițiate și derulate de aceasta, de-a lungul anilor și a apreciat, inclusiv public, eforturile pe care doamna Corina Martin le-a depus și realizările remarcabile ale asociației, din ultimii ani. Dar, în special în ultima perioadă, doamna Martin a luat majoritatea deciziilor în nume propriu, fără a se consulta și a avea aprobarea din partea organului de conducere colectivă al Asociației Litoral-Delta Dunării (Consiliul director) pentru activitățile și acțiunile pe care le-a desfășurat în numele Asociației.


Asociația Litoral a obținut rezultate remarcabile în promovarea turistică a litoralului românesc și a Deltei Dunării, dar nu putem să mai acceptam, în continuare, modalitatea în care această organizație este condusă, pentru că nu reprezintă în mod corespunzător interesele întreprinzătorilor de pe litoralul românesc.


Într-o perioadă în care promovarea turistică a litoralului suferă de o acută lipsă de finanțare din fonduri guvernamentale, în loc să depună eforturi de colaborare strânsă cu conducerea Autorității Naționale pentru Turism, pentru găsirea de soluții de identificare a unor acțiuni comune de promovare a litoralului și a Deltei Dunării, orgolii personale au determinat-o pe doamna Corina Martin să aibă doar atitudini critice la adresa conducerii ANT și a Ministerului căruia ANT i se subordonează.


Considerăm că este nevoie de o schimbare în modul în care este condusă Asociația Litoral-Delta Dunării și asteptăm, urgent, un punct de vedere al conducerii Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), din parte căreia dna Martin este desemnată să facă parte în Asociația Litoral, precum și măsuri de schimbare radicală a modului în care acționează și comunică președintele acestei asociații."


Rămâne de văzut dacă și alte asociații vor urma exemplul CCINA și vor "divorța" de asociația condusă de Corina Martin ori dacă vor organiza o adunare generală și o vor "detrona". 






Comentează știrea

sistemul se leapada
8 februarie 2016
vantul schimbarii

de madam martin, deh daca era si ea securista poate ramanea, de fapt nu numai ca ramanea, o si promovau.

europeanu
8 februarie 2016
Saraca baragladina

nu se ajungea aici daca americanii nu-l propteau pe titisor.Noroc cu aia ca aici la Constanta hotii de genul mazare,strutu,porcul betiv,martin se simt bine merci.

Cosmin
8 februarie 2016
Adapost pentru viitor!

Adapost pentru viitor! Cea mai buna cale pentru a-ti asigura viitorul este sa faci AZI ceea ce trebuie. Acum ai gasit o oferta senzationala: programul care iti aduce bani ACUM si pe care il poti lasa mostenire urmasilor tai! Totul e simplu si primesti la pachet toate instructiunile de lucru. Poti lucra in timpul liber, cand vrei tu. Trimite-ne acum o cerere de detalii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Social : Vacanțe cu reduceri, pentru constănțeni
Pagina a fost generata in 0.3442 secunde