Locurile de joacă din mai multe cartiere ale Constanței, reamenajate

de Cuget Liber Vineri, 10 Iulie 2020 122
Mai multe locuri de joacă sunt în curs de amenajare, în municipiul Constanța. La unele este refăcută infrastructura, la altele se montează echipamente noi, moderne, în care cei mici să se poată juca în siguranță, iar la altele se toarnă covorul antitraumă.

Zilele acestea, se lucrează la infrastructura spațiilor de joacă de pe bulevardul Aurel Vlaicu, blocul AV1, și din zona de agrement de pe strada Badea Cârțan, urmând ca, în scurt timp, să fie montate elementele de joacă. Puțin mai avansate sunt lucrările de la spațiile pentru pitici de pe străzile Timonei, Dunării și Caraiman, unde au fost montate deja elementele de joacă. Astfel, după finalizarea lucrărilor, cei mici vor avea la dispoziție leagăne, balansoare, panouri de joc, cățărătoare, jocuri pe arc și diferite ansambluri de jocuri.

Pentru a putea fi folosite în siguranță de cei mici, ultimul pas în amenajarea locurilor de joacă constă în turnarea covorului de cauciuc, multistrat. Zilele acestea, se toarnă al doilea covor de cauciuc, frumos colorat, la spațiul pentru pitici din parcul de la Far, iar în scurt timp, se va turna primul strat la cele amintite anterior, la care au fost montate elementele de joacă, dar și la cel de pe bulevardul I.C. Brătianu, blocurile B4-B5.

„Rugăm constănțenii să nu intre în locurile de joacă ce sunt în curs de amenajare și să nu le distrugă pe cele care au fost date în folosință. De asemenea, facem din nou apel să fie menținută curățenia în spațiile de joacă, iar dacă observă fapte antisociale, să anunțe Direcția Generală Poliția Locală, la numărul de telefon 0241.484.205 sau la numărul de Whatsapp 0799.606.142”, solicită reprezentanții Primăriei Constanța.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei