Locuri de muncă în străinătate. Șoferii de camion, la mare căutare

211

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European au, săptămâna aceasta, o ofertă extrem de generoasă pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, în străinătate. 


Cele mai multe locuri de muncă sunt valabile în Germania, unde agenții economici pun la dispoziția celor interesați, posturi de șoferi de camion, grădinari, inspectori tehnici de tren, specialiști siguranță transport pe calea ferată, mecanici locomotivă, electricieni, măcelari etc. 


Și în Ungaria, se caută manipulanți mărfuri pe raft, casieri, dulgheri, lucrători în construcții, vânzători, brutari, măcelari, cofetari. 
Norvegia, în schimb, este în căutare de mecanici auto, tinichigii, vopsitori auto, frizeri, iar Olanda, de culegători de ardei, muncitori necalificați în grădinărit și horticultură. 


Numărul locurilor de muncă scade vertiginos în Austria, unde este mare nevoie de muncitori calificați în domeniul forestier, ori în Marea Britanie, unde se caută cu disperare farmaciști. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma. (M.Ș.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2681 secunde