Locuri de muncă în străinătate. Se caută culegători de căpșuni și struguri

566
Locuri de muncă în străinătate. Se caută culegători de căpșuni și struguri - locuridemunca-1538673407.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din Uniunea Europeană vin cu o ofertă de circa 2.100 de locuri de muncă. Pentru că a început sezonul pentru cules căpșuni în Spania, cei mai căutați sunt muncitorii necalificați. Totodată, agenții economici din alte state le oferă celor interesați, prin intermediul rețelei Eures, locuri de muncă în diferite domenii.

Spre exemplu, se caută sute de culegători de struguri, tractoriști, sudori, curieri, personal curățenie, electricieni, instalatori, șoferi camion.

Alte 201 de locuri de muncă sunt oferite în Marea Britanie, pentru muncitorii din industria piscicolă, iar în Olanda sunt valabile 83 de locuri de muncă pentru persoanele creative, care pot face buchete de flori, dar și pentru manipulatorii de marfă, tâmplari, zidari. În Irlanda, în schimb, se caută 50 îngrijitori persoane și 25 ciontolitori.

În Ungaria este nevoie de casieri, manipulanți mărfuri, măcelari, ajutor bucătari. Oferte de angajare există și în Estonia, pentru electricienii din domeniul construcțiilor și montatorii de schele.

Numărul de joburi scade în Suedia, Franța, Malta, Lituania, unde patronii vor doar vopsitori auto, muncitori în construcții, montatori semne de circulație, tehnicieni mentenanță autovehicule.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures le poate îndruma. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Stire din Social : Muncitorii în sere, la mare căutare
Pagina a fost generata in 1.5825 secunde