Locuri de muncă în străinătate, pentru constănțeni. Ce se caută în Marea Britanie, Germania sau Suedia

581
Locuri de muncă în străinătate, pentru constănțeni. Ce se caută în Marea Britanie, Germania sau Suedia - locmuncastraintatae-1461172075.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu sunt mulțumiți de oferta de joburi din județ pot opta pentru un loc de muncă în străinătate. Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 278 locuri de muncă vacante.

Oferta include posturi atât pentru muncitori calificați, cât și pentru persoanele cu studii superioare. Cele mai multe posturi disponibile sunt în Marea Britanie - 110. Se caută 55 de îngrijitori persoane, 50 de bucătari și 5 îngrijitori persoane la domiciliu. În Suedia, sunt propuse 55 de locuri de muncă, din care 20 sunt pentru femei de serviciu, 15 pentru vopsitori auto, 10 pentru mecanici auto, 10 pentru tinichigii auto. Companii din Germania caută 15 factori poștali, opt ingineri mecanici, opt ingineri electricieni, doi energoterapeuți, un dezvoltator software, un modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D, un inginer calitate (producția de echipamente în industria aerospațială), un inginer sistem naviga-

ție satelit Galileo, un mecanic in-dustrial, un tâmplar (alternativ dul-gher).

Șoferii au la dispoziție 30 de posturi pentru transport internațional, în Slovacia, unde mai sunt libere șapte posturi pentru îngrijitori persoane sau infirmieri. De asemenea, în Republica Cehă, sunt 24 locuri de muncă: 15 - șoferi profesioniști camion, cinci șlefuitori sau pilitori, trei șoferi de camion, categoriile C și E și un șofer camion (transport intern și internațional).

Cei care au calificare pot opta pentru unul din cele cinci posturi de ciontolitor tranșator carne, disponibile în Irlanda sau pentru unul din cele trei posturi de dulgher, din Olanda. Mai sunt trei locuri de muncă în Norvegia - un doctorand în departamentul de analiză date mobile, un post-doctorand în departamentul rețele mobile de date despre instrumente de analiză și un miner (extracție diamante) și câte un post în Spania, pentru masor, și în Belgia, pentru baby sitter.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES național, www.eures. anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5756 secunde