Locuri de muncă în străinătate. Ce meserii sunt la mare căutare

376
Locuri de muncă în străinătate. Ce meserii sunt la mare căutare - locuridemunca-1558379731.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 580 locuri de muncă vacante. 


În Ungaria, este mare nevoie de manipulanți mărfuri pe raft, casieri, lucrători în construcții, vânzători. Pentru că a venit primăvara, în Spania, la mare căutare sunt muncitorii agricoli, iar în Germania, șoferii de camion, grădinarii, dar și măcelarii sau lucrătorii în depozit. 


Agenții economici din Norvegia duc lipsă de lucrători în producție, electricieni, instalatori, mecanici auto, tinichigii auto, iar cei din Olanda, de procesori bulbi de flori, culegători ardei, culegători de căpșuni, muncitori necalificați în grădinărit și horticultură. 
În Austria, în schimb, se caută montatori de mobilă, în Marea Britanie, farmaciști, în Danemarca, horticultori, iar în Slovacia, sticlari. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma. (M.Ș.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde