Locuri de muncă în străinătate. Ce joburi sunt la mare căutare

856
Locuri de muncă  în străinătate. Ce joburi sunt la mare căutare - secautacurieri-1539964585.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, peste 2.100 de locuri de muncă vacante.

Cele mai generoase oferte sunt în Spania, la cules de căpșuni, și în Germania, unde cele mai multe posturi vacante sunt cele de curier. Apoi, în Marea Britanie se oferă locuri de muncă în industria piscicolă, în timp ce, în Letonia, la mare căutare sunt instalatorii, lăcătușii mecanici, tencuitorii și zugravii.

Alte oferte de angajare sunt valabile în Irlanda, pentru îngrijitorii de persoane și ciontolitori, ori în Olanda, pentru creatorii de buchete de flori, tâmplari.

O ofertă mai sărăcăcioasă o întâlnim în Ungaria, unde patronii au nevoie de casieri, manipulanți mărfuri, măcelari, muncitori necalificați. În Norvegia, în schimb, se caută vopsitori auto, farmaciști și montatori acoperișuri.

La rândul lor, angajatorii din Lituania le oferă un loc de muncă celor interesați să lucreze în construcții, iar cei din Suedia pun la bătaie posturi pentru mecanici auto.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures le poate îndruma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde