Localitatea Cumpăna, fără curent electric

255
Localitatea Cumpăna, fără curent electric - curentcopy-1540826635.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din localitatea Cumpăna nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, marți, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din localitatea Cumpăna, de pe Șoseaua Constanței, pe tronsonul delimitat de aleea Alimănișteanu și aleea Antenelor, cei de pe străzile Dacia, Căminului, Miorița, sediul sălii de sport, strada Alimănișteanu, pe tronsonul delimitat de Șoseaua Constanței și strada Berzei, sediul Poliției Rurale și Locale, strada Dacia nr. 16 și de pe aleea Antenelor. Între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Nord, la blocul F, scările A și B, și în localitatea Limanu, pe străzile Ion Creangă, Ion Corvin, Mihai Eminescu, Salciei și Traian Vuia, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Medgidia, pe străzile fagului, Stejarului, Pinilor, Castanilor, Peșterii, Alunilor și Teilor, în localitatea Movilița, pe străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor și Constanței, dar și în localitatea Lanurile, pe străzile Libertății, Mareșal Antonescu, Mihai Viteazu, Grigore Rădulescu, Mircea Clenciu, Viforului și Profesor Hanu, întreruperi parțiale.

Iar, între orele 9 și 18, se oprește curentul în orașul Năvodari, pe strada Constanței, întrerupere totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2435 secunde