Litoralul și Delta Dunării, promovate la Bruxelles

222
2
Litoralul și Delta Dunării, promovate la Bruxelles - litoralulsidelta-1486050483.jpg

Articole de la același autor

În perioada 2 - 5 februarie, reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării participă la târgul de turism "Salon des Vacances" de la Bruxelles, în standul Ministerului Turismului.

Aflat la cea de-a 59-a ediție, "Salon des Vacances" este cel mai important târg internațional de turism din Belgia. Președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a avut o întâlnire oficială cu europarlamentarul Claudia Țapardel. Vicepreședinte al Comisiei de Turism în Parlamentul European, europarlamentarul este deja un partener activ al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) și al Asociației Litoral - Delta Dunării. Tema întâlnirii a constituit-o susținerea proiectelor de dezvoltare și promovare a destinațiilor turistice românești pe care le implementează Federația FAPT prin asociațiile sale județene, precum și atragerea de evenimente internaționale de turism în România.

Prin prezența la târgul "Salon des Vacances", ALDD continuă strategia de promovare a potențialului turistic, arheologic, cultural, tera-peutic și gastronomic al Dobrogei, prin intermediul materialelor de promovare a celor două destinații pe care le reprezintă, litoralul și Delta Dunării.

"Solicităm sprijinul Ministerului Turismului pentru proiectul nostru de a readuce turiștii francezi și belgieni pe litoralul românesc și în Delta Dunării. Avem nevoie de investiții în promovare și susținere zboruri charter", precizează reprezentanții ALDD. 

Comentează știrea

DODO
3 februarie 2017
opriti-va !

nu mai cheltuiti pentru promovari ca nimeni nu mai vine dupa cele ce se intimpla acum in tara Am devenit prostii bananieri ai europei

pui
8 martie 2017
turism

când văd fața infectă a Corinei Martin vin năvală!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Economie : Turismul a fost pe val în 2016
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.6756 secunde