Litoralul românesc, promovat peste hotare

171
Litoralul românesc, promovat peste hotare - litoralulpromovat-1510247650.jpg

Articole de la același autor

Litoralul românesc și destinațiile turistice din țara noastră vor fi promovate, în anul 2018, în peste 25 de târguri și evenimente internaționale peste hotare. Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a aprobat Ordinul privind lista manifestărilor expoziționale internaționale de turism la care Ministerul Turismului va participa în anul 2018. 


Astfel, este vorba despre 28 de târguri externe, atât în Europa, cât și în țări mai îndepărtate. Primele târguri anunțate în ianuarie 2018 sunt cele de la Viena, Oslo, Stuttgart, Madrid, Mumbai, Helsinki, Paris, Zurich, Dublin. Lista conținea inițial 25 de târguri, însă, săptămâna aceasta, ministrul a mai aprobat participarea la târgul Tourest de la Talinn, în Estonia, unde există un interes al publicului pentru călătorii spre destinații externe, iar compania aeriană estonă Nordica va lansa, anul viitor, zboruri directe către România, dar și la târgul Arabian Travel Market (ATM) de la Dubai - Emiratele Arabe Unite, cel mai important târg de turism din zona Orientului Mijlociu, care a reunit peste 2.500 de expozanți la ediția precendentă. 


În plus, România va participa și la târgul Expovacaciones de la Bilbao, Spania, o expoziție internațională de turism, organizată în Țara Bascilor, care prezintă toate inovațiile sectorului, ultimele propuneri în materie de rute și destinații și cele mai inovatoare alternative de petrecere a timpului liber. 


"Târgurile de turism reprezintă un instrument important de promovare a României ca destinație turistică, reunind cererea și oferta din domeniu", este de părere ministrul Turismului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3944 secunde