"Litoralul pentru Toți". Cât costă un sejur la malul mării

493
1

Articole de la același autor

La acest moment, Federația Patronatelor din Turismul Românesc derulează programul "Litoralul pentru Toți", care va dura până la data de 1 octombrie. 


Turiștii interesați trebuie să știe că, pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, tarifele la un sejur de șase nopți de persoană sunt de 205 lei la hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei la hotel de două stele, fără mic dejun, și 265 lei la hotel de trei stele, fără mic dejun. 


Prețurile cresc un pic pentru cei care vor să ia masa de dimineață. Ca urmare, aceștia vor scoate din buzunare 315 lei la hotelurile de două stele, 425 lei la cele de trei stele, 485 lei pentru cele de patru stele și 605 lei la hotelurile de cinci stele. 


Pentru sudul litoralului (Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele pentru această toamnă pornesc de la 159 lei/persoană și ajung la 469 lei, cu mic dejun. Ca și până acum, sejurul minim este de șase nopți. 


Pentru servicii de cazare all inclusive, valoarea mesei este stabilită de fiecare hotel în parte.

Oferta este valorificată doar prin agențiile de turism. De precizat că taxele locale se achită separat, de către turist, la recepția hotelului. 


Comentează știrea

Dan
4 septembrie 2017
Produse inca scumpe

Vad la tv si in media ca preturile au scazut la mare. Intradevar au scazut, dar, doar la cazare. Hrana si bautura, hainele etc. au ramas la aceleasi preturi IMENSE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.552 secunde