Linie telefonică gratuită, la SPIT, pentru consilierea contribuabililor constănțeni

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 16 Iulie 2019 117
Constănțenii care nu reușesc să-și descurce anumite probleme fiscale pot primi consiliere gratuită, telefonic, de la reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe. Este vorba despre linia TelVerde 0800/41.00.42, consiliere cu privire la problemele fiscale întâmpinate, informații care decurg din obiectul de activitate al instituției, informare cu privire la stadiul de soluționare al cererilor depuse și înregistrarea sesizărilor sau reclamațiilor.

Numărul poate fi apelat din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă și este disponibil în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, între orele 8.30 - 16.30, și joia, între orele 8.30 - 18.30.

„Totuși, constănțenii trebuie să știe că, prin intermediul apelului la linia TelVerde, nu se pot obține informații care intră sub incidența secretului fiscal și anume: datele de identificare ale persoanelor, natura și cuantumul obligațiilor fiscale ale acestora, natura, sursa și valoarea bunurilor, plăți, solduri sau orice fel de informații obținute din declarații ori documente prezentate de către contribuabil, plătitor sau terți”, precizează reprezentanții SPIT Constanța. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei