Apel umanitar

La zece luni, se luptă cu cancerul! Are nevoie de ajutorul semenilor!

306
La zece luni, se luptă cu cancerul! Are nevoie de ajutorul semenilor! - apelumanitarkarinna2-1588698191.jpg

Articole de la același autor

O păpușică roz, pe un pat de spital. Părul i-a căzut în urma ședințelor de chimioterapie și de multe ori – de prea multe ori! – a adormit plângând, din cauza durerilor teribile pe care nu le înțelege. Aceasta este, acum, viața Karinnei Elena Floria, o copilă frumoasă de zece luni. De fapt, de cinci luni micuța își împarte viața între casa din Constanța și spitale. Era o mână de om, în luna noiembrie 2019, când s-a descoperit că avea neuroblastom limfatic. "Totul a început cu banalii ganglioni limfatici și faptul că nu treceau. În noiembrie 2019, timp de o lună, ne-am luptat cu tratament, analize, eco. După mai multe investigații, am aflat că era o tumoare și era necesară operația. A fost operată, dar după trei săptămâni am aflat că trebuie tratament oncologic, pentru că era o tumoare malignă", își amintesc părinții copilei. A urmat o perioadă teribilă: ședințele de chimioterapie, investigații, neputința de a mânca, dureri – toate suportate de o copilă de câteva luni!

"Din fericire, boala nu s-a extins la ceilalți ganglioni, iar după două ședințe de chimioterapie, analizele au scăzut drastic. Dar medicii au decis că tratamentul trebuie schimbat", au continuat părinții. După a treia ședință de chimioterapie, fetița a fost trimisă acasă, dar a urmat o perioadă cu infecții, cu febră, astfel că părinții au cerut o a doua părere medicilor din Turcia. Aceștia cer realizarea de investigații amănunțite, în Turcia, un diagnostic corect și un alt tratament. Dar toate acestea costă bani, pe care părinții nu îi au. Acum, aceștia se străduiesc să strângă 6500 de dolari pentru investigațiile de la clinica din Turcia.

Cei care doresc să doneze o pot face prin Asociația "Salvează o inimă", cod de înregistrare fiscală 31015982, Cont (IBAN) bancar: RON - RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX, Euro- RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001, USD - RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001, SWIFT: BTRLRO22 BIC: BTRL. Rugămintea pentru cei care donează este să specifice numele de familie al fetiței – Floria. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1925 secunde