Klaus Iohannis: Vă invit pe toți purtați mască, păstrați distanța ca să scăpăm de epidemie

173
Klaus Iohannis: Vă invit pe toți purtați mască, păstrați distanța ca să scăpăm de epidemie - bigdeclaratiedepresa0907202052-1597246033.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a făcut apel, miercuri, la români să poarte mască și să păstreze distanța, în contextul în care s-a înregistrat un nou record privind numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus.


"Dragi români, astăzi din păcate avem iarăși un record total nedorit peste 1.400 de persoane găsite de ieri până astăzi cu COVID 19. Este prea mult și vă rog, vă invit pe toți purtați mască, păstrați distanța ca să scăpăm de epidemie", a spus șeful statului într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.


"Este important pentru români să știe că la acest moment în UE nu există un vaccin acceptat, aprobat, însă UE sprijină mai multe proiecte de cercetare și sperăm ca într-un viitor cât se poate de apropiat să beneficieze de un vaccin. România este parte din acest efort și România s-a înscris la UE în prima etapă pentru 10 milioane de doze de vaccin atunci când primul vaccin va fi disponibil în UE", a spus șeful statului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7018 secunde