Klaus Iohannis a discutat la telefon cu omologul său israelian despre criza provocată de coronavirus

187
Klaus Iohannis a discutat la telefon cu omologul său israelian despre criza provocată de coronavirus - eudtxb4xqac7gsb-1585663611.jpg

Articole recomandate



Președintele Klaus Iohannis a discutat la telefon cu omologul său israelian, Reuven Rivlin, la solicitarea părții israeliene, cu această ocazie fiind abordate criza epidemiologică generată de noul coronavirus, precum și modalitățile de cooperare pentru contracararea răspândirii acestuia, a informat Administrația Prezidențială, conform agerpres.ro.


Președintele Klaus Iohannis a prezentat măsurile adoptate de autoritățile române pentru identificarea și tratarea persoanelor bolnave de COVID-19, precum și pentru prevenirea transmiterii virusului SARS-CoV-2.


Cei doi șefi de stat au transmis condoleanțe pentru pierderile de vieți omenești înregistrate în cele două state, precum și urări de însănătoșire grabnică celor afectați de acest virus.


Totodată, în cadrul convorbirii a fost reliefată relația apropiată de prietenie dintre cele două state și popoare, bazată pe interese comune.


Președintele Klaus Iohannis l-a asigurat pe omologul israelian de sprijinul său pentru continuarea dezvoltării, consolidării și diversificării relațiilor României cu Statul Israel.


Administrația Prezidențială arată că, în acest context, președintele Iohannis a reiterat invitația adresată omologului israelian de a efectua o vizită în țara noastră după finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitație acceptată de Reuven Rivlin.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5376 secunde