Joburi în străinătate. Se caută electricieni, sudori și instalatori

335
Joburi în străinătate. Se caută electricieni, sudori și instalatori - eures1-1523801075.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din 13 state europene pun la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă aproximativ 1.300 de posturi vacante prin intermediul rețelei Eures, cele mai multe fiind valabile în Germania, Malta și Olanda.

În Germania, sunt disponibile 886 de locuri de muncă pentru cei care aleg să lucreze ca manipulanți bagaje, șoferi, electricieni, sudori și instalatori, în timp ce în Malta sunt 150 de locuri de muncă pentru șoferi de autobuz.

Angajatorii din Olanda oferă, în schimb, 64 de locuri de muncă pentru culegători de căpșuni și ardei și pentru îngrijitorii de porci sau de terenuri de golf.

Ca și în săptămânile anterioare, cele mai puține locuri de muncă sunt disponibile în Slovenia, Norvegia, Ungaria, Spania și Luxemburg.

Astfel, în Luxemburg se caută doar zece seniori tehnicieni Chrome, în Spania se caută patru muncitori la o fermă de porci, trei tehnicieni, doi șoferi de camion pentru transport internațional și un superviser fermă de porci, în timp ce în Ungaria se caută cinci mecanici auto și cinci tinichigii carosieri. Relații suplimentare, la sediul AJOFM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5151 secunde