Jaf la drumul mare! Mașină a Poștei Române, "prădată". Hoțul a fugit cu 200.000 lei

248
Jaf la drumul mare! Mașină a Poștei Române,

Articole recomandate

O anchetă a fost deschisă de polițiști după ce, luni dimineața, o mașină a Poștei Române a fost jefuită în Balș de un individ care ar fi reușit să fugă cu suma de 200.000 lei. Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a ajuns la spital după ce a fost agresat, scrie Realitateadeolt.net.


"Poștaș din Balș, în vârstă de 55 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Slatina, cu traumatism toracic", a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanței Olt, Marian Furtună.

Hoțul a reușit să fugă cu o geantă cu bani din mașina Poștei. Potrivit polițiștilor este vorba despre un bărbat care avea fața acoperită.

"În această dimineață, în jurul orei 5.00, am fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violența, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și identificării celui care a săvârșit fapta", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit unor surse, atacatorul a reușit să fugă cu suma de 200.000 lei, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9076 secunde